Shoppingmuligheter i Trondheim

I Trondheim er det gode muligheter for shopping både for små og store. Byen har mange store kjøpesenter, hvorav mange av dem ligger i umiddelbar nærhet til Trondheim Spektrum. En av de største og beste kjøpesenterne finner du på Trondheim Torg, samt Byhaven og  Mercursenteret som ligger i sentrum. I tillegg er det mange trivelige handlegater i Trondheim Sentrum, der du finner mange spennende butikker. Vi kan anbefale en tur nedover gågaten i Nordre, der du finner det meste du kan tenke deg av utvalg innen klær, sko, mat og drikke. Den store kaffegiganten Starbucks har kommet til Trondheim med to utsalgssteder, en på Solsiden Kjøpesenter og den andre ligger i Kongens gate. Inspirasjon og nye ideer kan en også få på Ikea som ligger på Leangen på østsiden av Trondheim.