Besøk Norges vakreste by

Vi tør påstå at Trondheim er Norges vakreste by! Vi har alle kvalitetene til en storby, samtidig som vi oppleves som en trivelig og intim by der man finner noe for alle. Vi er selvsagt stolte over NidarosdomenKristiansten FestningMunkholmen og alle de andre severdighetene i Trondheim. Det anbefales også å ta seg en spasertur mellom trehusrekkene på brosteinen på Bakklandet. Da kommer man etter hvert til Solsiden som er en perle med både butikker og restauranter. Drar man videre innover til byen, så må man ta seg en tur i gågata, og besøke Trondheim Torg, som er ett av byens beste kjøpesenter. Fra Trondheim Spektrum og over til Ila, så kan man også gå langs sjøveien bort til det svære populære Pirbadet og nasjonalmuseet for pop og rock, Rockheim.

Det er utrolig mange muligheter i Trondheim, og best av alt så er nesten alt av severdigheter, kjøpesenter og andre aktiviteter kun 10-15 minutter spasertur fra Trondheim Spektrum. Tilreisende lag spiller fra fredag 29. april tom. søndag 1. mai.

Påmeldingen åpner 1. november kl. 18.00 på www.trondheimhandballcup.no Hvis du vil være sikret plass, så må du være klar når startskuddet går!