Sightseeing Trondheim

Når man er i Trondheim kan det være verdt å få med seg alle de flotte historiske byggene som byen har tilby.  Vi nevner blant annet NidarosdomenKristiansten Festning og Munkholmen som alle er praktfulle bygg med historisk sus. I tillegg bør man spasere en tur over Gamle Bybro og nedover Bakklandet som er en reise i tid, der man får oppleve en flott trehusbebyggelse nede ved brygga. Få et innblikk i forskningens verden og ta turen til Vitensenteret, opplev speillabyrint og oppfinnerkjeller, morsomt for store og små. Besøk den spesielle Egon restauranten som ligger 74 meter over bakken i Tyholttårnet. I tårnrestauranten roterer gulvet langsomt rundt, slik at dere kan se Trondheim i løpet av en time.  Hoppbakkene i Granåsen er verdt et besøk, her trenes og hoppes det på plast på sommeren og snø på vinteren.

Dette er bare noe av det du kan få oppleve i Trondheim, kanskje Norges flotteste storby.