OPPLEVELSER

Trondheim er trønderhovedstaden som ligger plassert midt i hjertet av Norge. Vi trøndere er kjent for å være lite selvhøytidlige, har godt humør, og liker å se på oss selv som idrettsby nr. 1 i Norge. Trondheim har alle kvalitetene til en storby, samtidig som den er folkelig og sjarmerende på sin måte. Her kan dere få oppleve kjente historiske bygg som Nidarosdomen, Kristiansten Festning og Munkholmen. I tillegg så har vi noen av Norges største og beste kjøpesenter, hvorav vår gode samarbeidspartner Trondheim Torg blir det nærmeste. For de som ønsker å holde seg aktiv utenom håndballkampene i Trondheim Spektrum, kan dere besøke Arena Trondheim, som er Norges største arrangør av events både inne og ute. De som er mer opptatt av natur og historie kan spasere seg en tur nedover Bakklandet. Dere kan samtidig gå turen innom Rockheim som er det nasjonale museet for pop-musikk.