Fantastisk cupstemning i Europas største hallanlegg!

Alle kampene i DNB Trondheim Håndballcup spilles i Trondheim Spektrum, som har hele 11 hallflater under ett og samme tak.

REMA 1000 Trondheim Håndballcup arrangeres siste helga i april i Trondheim Spektrum som er Europas største idrettsanlegg for innendørsidretter. Nye Spektrum er nå ferdig, og har blitt utvidet med ytterligere 4 nye håndballflater, og hele 9 000 tilskuerplasser i den nye storhallen. Det byr på fantastiske muligheter for cupen vår som har utviklet seg til å bli Norges største innendørs håndballcup.

Årets cup er fra onsdag 21. april  tom. søndag 25. april. Tilreisende lag begynner kampene sine på fredag 23. april.

Påmeldingen til DNB Trondheim Håndballcup 2021 åpner 1. november kl. 18.00, og da bør du være klar for å melde på ditt lag. I fjor hadde vi over 300 påmeldinger det første døgnet, og alt tyder på at pågangen blir enda større denne gangen!