Storfint besøk fra Bergen!

En av de største håndballklubbene fra Bergen, Bønes IL stilte med 5 lag på cupen i 2017. Med g01 i semifinale, j99 i semifinale, j01 i kvartfinale, j02 i semifinale og j03 som vinnende finalist i A-sluttspillet er det en klubb som virkelig markerte seg med mange gode håndballprestasjoner.

Med fly fra Bergen til Trondheim og buss fra Værnes til Åsveien skole på Byåsen, tok det ikke mange timer før klubben var på plass og klar til cup.

Bønes I.L har et ekstratilbud i klubben til de spillerne som ønsker å trene en ekstra gang i uken. Dette kaller de for fredagsgjengen. Hver fredag samles de i Bøneshallen for trening som ledes av klubbens trenerkoordinator Morten Haaland. Det er spillere fra denne gjengen som også i år avslutter sesongen med cup i Trondheim spektrum.

Aktiviteskoordinator i klubben Kristian Schult sier følgende om cupen:

At alle kamper går innendørs og at kampene er i en og samme hall er viktig for oss. Da får lagene sett hverandre spille og vi skaper på den måten et felleskap på tvers av lagene. I tillegg får vi møte lag fra hele landet og vi får sett hvor nivået ligger i de forskjellige aldersklassene. Dette er verdifull erfaring for oss.

Vi gleder oss til cup i 2018 og håper selvfølgelig at vi kan gjenta suksessen fra i fjor med finale sendt live på handballtv.com!

 

Vi ønsker Bønes hjertelig velkommen tilbake!