Trondheim Spektrum er Europas største innendørs idrettsanlegg for håndball

Det blir en unik cupopplevelse når vi får samlet alle kampene våre under ett og samme tak siste helga i april 2017. Trondheim Spektrum har 6 store håndballbaner, 1 mellomstor håndball, og 6 små håndballbaner. Dette er helt unikt både i Norge og Europa. Det er ingen som har klart å samle så mange håndballbaner på en og samme plass, og dette gjør Trondheim Spektrum til den perfekte cuparenaen!

 

Det er mange fordeler med å ha alle banene på en plass. Dere får en enklere logistikk for lagene deres, dere kan få oppleve kamper med andre lag som dere kjenner i løpet av helga, og dere får ta og kjenne på den fantastiske cupstemningen i Trondheim Spektrum. Samtidig er det bare drøyt 5 minutter med spasertur inn til bykjernen i Trondheim, der man kan få både shopping, aktiviteter og severdigheter.

 

Husk at påmeldingen åpner tirsdag 1. november kl. 18.00, og det er lurt å sikre seg plass så snart som mulig!