Samlet cup i Europas største Hallanlegg

Trondheim Spektrum er Europas største innendørs idrettsanlegg for håndball

Det blir en unik cupopplevelse når vi får samlet alle kampene våre under ett og samme tak siste helga i april 2017. Trondheim Spektrum har 6 store håndballbaner, 1 mellomstor håndball, og 6 små håndballbaner. Dette er helt unikt både i Norge og Europa. Det er ingen som har klart å samle så mange håndballbaner på en og samme plass, og dette gjør Trondheim Spektrum til den perfekte cuparenaen!

 

Det er mange fordeler med å ha alle banene på en plass. Dere får en enklere logistikk for lagene deres, dere kan få oppleve kamper med andre lag som dere kjenner i løpet av helga, og dere får ta og kjenne på den fantastiske cupstemningen i Trondheim Spektrum. Samtidig er det bare drøyt 5 minutter med spasertur inn til bykjernen i Trondheim, der man kan få både shopping, aktiviteter og severdigheter.

 

Husk at påmeldingen åpner tirsdag 1. november kl. 18.00, og det er lurt å sikre seg plass så snart som mulig!