Konsert lørdag kveld!

Konserten lørdag kveld blir delt opp i 2 aldersgrupper;

6-12 år kl 1830

13-20 år kl 2030.

(De voksne med deltagerkort som hører til lagene får selvfølgelig komme inn uansett om de er litt for gamle for den aktuelle konserten;)).

Konsertene vil være i den store salen på Scandic Lerkendal, SAN SIRO. Der er det plass til 1500 stk, så vi ber om at alle holder seg til sine aldersgrupper slik at alle som har deltagerkort får plass.

Det blir litt forskjellig innhold på konsertene etter alder. Artistene har uttrykt at de gleder seg til cupkonsert!

SOPHIE

Sophie er 10 år og kommer fra Malvik.

Hun skrev sangen «Hjertevænn» i 2021, og deltok med denne sangen i MGPjr 2022 hvor hun sang på direktesendt tv i en fullsatt Telenor arena. Sophie har siden finalen hatt en travel tid med mange konserter og har helt siden før finalen ligget på topp 5 på Spotify blant tidenes MGPjr-sanger. Med snart en halv million streams er «Hjertevænn» blitt en populær sang blant barn og unge.

Sophie sitt tips til alle som går med en drøm i magen om å gi ut sin egen sang, er at man må være tålmodig og sette av tid til å jobbe med den og videre til øving. Man må bare tørre, ha troen og aldri gi opp. Skriv ned ord du kommer på og ta opp melodier du lager på telefonen din.

Danserne heter Sanne(13år) og Maren(15) og danser fast for/med Sophie.

WILLIAM

14 år gamle William fra Asker vant MGPjr 2022 med sangen «Tusen tanker». Sangen skrev han selv etter en periode hvor han slet mye med å sove om kvelden pga. alle tankene som fløy rundt i hodet hans. William har skrevet sanger på hobbybasis i flere år.

Etter seieren har han reist rundt i Norge og spilt konserter. Han opptrådte blant annet på et utsolgt Allsang på grensen og på Åpningskonserten under Norway cup for 30.000 publikummere. Han har mye sceneerfaring og har spilt Pinky i Kaptein Sabeltanns Kongelige Sjørøverteater i Dyreparken i Kristiansand. Han har hatt en rolle i Chess på Folketeateret og spilt i Billy Elliot, Annie, Reisen til julestjernen og spiller for tiden i Ronja Røverdatter på Det Norske Teatret. Han har danset i Oslo Fagottkor sitt juleshow og sommershow, danset på VG-lista samt danset i musikkvideoer til flere kjente artister. Han har vært med i diverse reklamer, tv-serier og filmer. Han dubber mye serier og filmer for Disney, Netflix og NRK. I tillegg til å synge og lage sanger, spiller han aktivt fotball, går på musikalskole og danser mange stilarter, både hiphop, stepp, jazz og klassisk.

CAPOW X 2G

Gutta fra Kløfta og Oslo er bare 12 og 14 år gamle. De har med andre ord en lang karriere foran seg. Deres største drøm er å kunne reise rundt i Norge og selge ut egne show. I 2022 ga de ut debutsingelen «31. etasje» som umiddelbart kom inn på Spotify topp 10-listen og ble sertifisert gull bare noen uker senere. Dette i stor grad på grunn av deres TikTok-tilstedeværelse der kontoen deres allerede har samlet over 14K følgere og millioner av visninger.

Inspirasjonen bak «31. etasje» kom fra at guttene ofte sniker seg inn på Oslo Plaza og bruker glassheisen.

Det gjør vi rett og slett fordi det er gøy å se utsikten; slapp av og lev i øyeblikket.

Med noen fantastiske prosjekter på gang, vil det være veldig interessant å følge denne duoen i månedene og årene som kommer!

OKEY

Er artistnavnet til Ola Klæbo, en ung og veldig lovende artist fra Trondheim som signerte med Sony for ett par år siden. OKEY har opptrådt på flere festivaler, og produserer både egne, og i samarbeid med andre låter hos Sony. Noen av de mest kjente er «Falling» sammen med Hayes og TRDX, «Running Wild» med Lovespeake (Paradise Hotel-låta 2021). Han slipper ny musikk nå fredag 13.januar!

Vi gleder oss masse til å høre disse lage ett topp show for dere!