Nytt i 2023 er at på lørdag kveld blir det Cup-konsert!! Det vil ikke spilles kamper under konserten.

Alle deltagere med cup-kort A og B er garantert plass på konserten. Den vil finne sted innendørs på Scandic Lerkendal sitt konsertlokale San Siro. Her er det plass til 3000 deltagere! Meld på laget ditt 1.november kl.18.00 og sikre deg plass! 

Hvilke artister vil du se på konserten?

Første artist er Capow x 2G!!

Capow x 2G ligger for øyeblikket helt i toppen av hitlistene og er kjent for sine sceneshow!
Vi annonserer flere artister de neste ukene, så her er det bare å følge med! 

Neste artist er OKEY!

OKEY er artistnavnet til Ola Klæbo, en ung og veldig lovende artist fra Trondheim som signerte med Sony for ett par år siden. OKEY har opptrådt på flere festivaler, og produserer både egne, og i samarbeid med andre låter hos Sony. Noen av de mest kjente er «Falling» sammen med Hayes og TRDX, «Running Wild» med Lovespeake (Paradise Hotel-låta 2021). Vi gleder oss!

CAPOW x 2G
OKEY