Under årets REMA 1000 Trondheim Håndballcup gir vi alle trenere og lagledere en unik mulighet til å bli med på foredrag med trenerne til Kolstad sitt eliteserielag, Christian Berge og Stian Gomo. De vil dele av sine erfaringer med utvikling av unge håndballspillere. De vil blant annet snakke om hva de mener er viktig for å utvikle unge håndballspillere.

Seriekamp REMA 1000 ligaen håndball menn mellom Kolstad – Drammen. Dette er den nysignerte treneren Christian Berges første hjemmekam for Kolstad. Foto: Robert Magnussen / Nidaros foto

Vi er veldig glad for å kunne gi denne muligheten til trenerne under cupen og håper så mange som mulig benytter seg av dette. Tilbudet er gratis for alle deltakere. Vi beklager at det dessverre ikke passer for alle trenere på dette tidspunktet, men håper flest mulig har mulighet til å delta.

Kolstad Arena, Kolstad. Pressekonferanse Kolstad Håndball. Nye spillere signerer avtale med Kolstad. En like fornøyd Kolstad trener, Stian Gomo.Foto: Robert Magnussen / Nidaros foto

Foredraget vil være i Bifrost, som ligger i Kolstad Arena og vil foregå lørdag 30.04.22 kl.18.00-19.00.

Meld dere på i skjemaet under:

(PS! Husk +47 fremfor telefonnummer)

Trenerseminar