Vårens store cupeventyr nærmer seg med stormskritt, og vi gleder oss masse til å ta imot tusenvis av håndballglade barn og unge til Norges største innendørs håndballcup! 

Kampene skal spilles i Kolstad Arena, Husebyhallen (nabobygget til Kolstad Arena) og i Trondheim Spektrum. 

Transport

For å komme seg rundt til de ulike stedene cupen arrangeres anbefaler vi å benytte seg av metrobussnettet. Linje 2 går direkte fra Kolstad, der Kolstad Arena og Husebyhallen ligger, til sentrum og området rundt Øya/Trondheim Spektrum, der det er gangavstand til Trondheim Spektrum. De øvrige metrolinjene korresponderer også med stedene der skoleovernattinger og hotellovernattinger skal være. Oversikten over dette kommer vi ut med så snart det er klart! 

Mer informasjon om bussrutene finner du på busselskapet AtB sine nettsider, og i deres app. Parkeringsmulighetene rundt særlig Trondheim Spektrum er svært begrenset, og det anbefales derfor å benytte seg av buss under cupen. Busskortene som en får kjøpt gjennom cupen gir fritt bruk innen sone A, som vil si at en kan reise fritt fra skoler/hotell til Kolstad Arena/Trondheim Spektrum. Mer informasjon om shuttlebusstilbud kommer. 

Mat

Det serveres mat under cupen i samarbeid med flere våre sponsorer, blant annet REMA 1000 og Matpartner! Her får dere et variert utvalg av måltider, i tillegg til flere kiosker og andre serveringsmuligheter som vil være tilgjengelig under cuphelga. Frokost serveres på skolene og i Kolstad Arena, mens øvrige måltider serveres i REMA 1000-teltet utenfor Trondheim Spektrum (kun middag) og i Kolstad Arena. Lagene spiser der de spiller kampene sine. 

En oversikt over måltider finner dere her:

LørdagSøndag
Frokost (07:00-09:00) Serveres på skolene Flatåsen, Sverresmyr og Selsbakk, og i Kolstad Arena.Frokost (07:00-09:00) Serveres på skolene Flatåsen, Sverresmyr og Selsbakk, og i Kolstad Arena.
Middag (13:00-17:00) Serveres lapskaus i REMA 1000-teltet utenfor Trondheim Spektrum, og i Kolstad Arena.Middag (11:00-15:00) Serveres mat i REMA 1000-teltet utenfor Trondheim Spektrum og i Kolstad Arena.
Kveldsmat (19:00-22:00) Serveres på skolene Flatåsen, Sverresmyr og Selsbakk, og i Kolstad Arena.

Det blir også servert kveldsmat fredag.