Velkommen til REMA 1000 Trondheim Håndballcup 2022!

Vi inviterer til en skikkelig storfest av en håndballcup etter gjenåpningen, med REMA 1000 Trondheim Håndballcup 2022! Cupen går av stabelen 26. april til 1. mai, og er for alle lag fra 7 til 20 år. Vi håper å gjenta suksessen fra tidligere, og vil derfor invitere deg og ditt lag til å bli med!

Kampene vil blant annet bli spilt i Europas største håndballhall, Trondheim Spektrum som har utrolige 9 håndballbaner under samme tak. I tillegg benyttes Kolstad Arena som til daglig er hjemmebanen til Kolstad-herrene og Byåsen Elite. I år starter lokale lag sine kamper mandag 25. april, mens alle tilreisende lag starter fredag 29. april. 

I Trondheim kan man i tillegg til å oppleve håndball og cupatmosfære, besøke Nidarosdomen som er verdens nordligste gotiske katedral. Kun 10 minutter utenfor sentrum ligger klatreparken Høyt og Lav Adventure Park. På Brattøra i Trondheim sentrum ligger Norges største innendørs badeland, Pirbadet. Dette er bare noen av aktivitetene man kan finne på mellom kampen i REMA 1000 Trondheim Håndballcup.

Nå kjører vi også i gang en konkurranse, der 1 av de 100 første påmeldte lagene vinner en gratis deltaker på cupen, så vær klar på vår nettside den 1. november kl. 18:00, og meld laget ditt på! Husk å være rask, plassene går fort! Vi sees i Trondheim!