Ny cup, nye muligheter!

Vi inviterer til en skikkelig storfest av en håndballcup etter gjenåpningen, med REMA 1000 Trondheim Håndballcup 2022! Cupen går av stabelen 26. april til 1. mai, og er for alle lag fra 7 til 20 år. Vi håper å gjenta suksessen fra tidligere, og vil derfor invitere deg og ditt lag til å bli med!

I år er REMA 1000 ny cupsponsor, og vil stille på cupen med sin egen foodtruck, der det blir servert svært mye god mat! Bli med på REMA 1000 Trondheim Håndballcup, meld laget ditt på 1. november kl. 18:00 på våre hjemmesider!

I år blir det også overnatting på nye Huseby skole, vegg-i-vegg med Kolstad Arena. I tillegg vil hotellet Scandic Lerkendal bli brukt for overnatting, det ligger godt plassert midt mellom Kolstad Arena og Trondheim Spektrum!

Cupen er fra minihåndball til 20-årsklassen, og det vil bli A- og B-sluttspill for alle lag fra 13 år og oppover. Vi vil også arrangere mini-arrangement med innløp for alle lag! Cupens finaler vil bli direktesendt på handballtv.com.

Husk 1. november kl. 18:00 her på trondheimhandballcup.no!