REMA 1000 Trondheim Håndballcup 2022

Velkommen til REMA 1000 Trondheim Håndballcup 2022!

ENDELIG er Norge åpnet opp igjen og vi inviterer til en skikkelig storfest av en cup i Trondheim 26.april-1.mai 2022!

I 2019 hadde vi rekordpåmelding med over 400 lag, 2000 overnattingsgjester og 5000 deltagere totalt. En folkefest med tilreisende lag fra hele landet!

Vi skal gjenta denne suksessen i 2022 og har gleden av å innvitere akkurat ditt lag på cup! 

Kampene vil blant annet bli spilt i Europas største håndball, Trondheim Spektrum som har utrolige 9 håndballbaner under samme tak. I tillegg benyttes Kolstad Arena som til daglig er hjemmebanen til Kolstad-herrene og Byåsen Elite.

I Trondheim kan man i tillegg til å oppleve håndball og cupatmosfære, besøke Nidarosdomen som er verdens nordligste gotiske katedral. Kun 10 minutter utenfor sentrum ligger klatreparken Høyt og Lav Adventure Park. På Brattøra i Trondheim sentrum ligger Norges største innendørs badeland, Pir-badet. Dette er bare noen av aktivitetene man kan finne på mellom kampen i REMA 1000 Trondheim Håndballcup.

Påmeldingen til cupen åpner 1.november kl.18.00 på www.trondheimhandballcup.no og vi anbefaler å være tidlig ute, da vi i enkelte årganger fort fyller opp plassene de første timene etter at påmeldingen åpner.

Vi håper å se deg og laget ditt på Norges største innendørs håndballturnering i Trondheim siste helgen i april!