Annerledesåret og annerledescupen

DNB Trondheim Håndballcup skulle i år vært arrangert med 374 lag fra hele Norge denne uken. Vi var klare med Norges største idrettshall og Norges feteste cup-følelse. Dessverre så ble det ikke slik denne gangen heller. Men vi planlegger for cup i 2022 og håper at alle lag som var påmeldt i år ønsker å være med neste år!

Vi har valgt å gjennomføre klassen G18. Dette fordi vi må gjennomføre deler av cupen for å få støtte fra regjeringens krisepakke. Vi valgte denne årsklassen grunnet smittevernhensyn. Det var kun fire lag påmeldt i denne klassen, noe som gjøre det overskuelig for oss som arrangør. Kampene starter i dag mandag og avsluttes onsdag. Laget med fleste poeng etter gruppespillet blir årets eneste vinner av DNB Trondheim Håndballcup.

Neste års cup byr på flere store nyheter. Vi vil frem mot 1.november hvor påmeldingen åpner, komme med flere spennende nyheter som vil gjøre cupen enda bedre en den er i dag. Så følg oss i sosiale medier, tren godt gjennom våren og sommeren gjør dere ordentlig klar for neste sesong som forhåpentlig blir så normal som mulig.