Nyhetsbrev 14.04.21!

Etter anbefalinger fra kommunelegen i Trondheim må vi dessverre nedskalere DNB Trondheim Håndballcup markant, og vi vil i beste fall få gjennomført cupen for noen få utvalgte lag. Vi synes dette er utrolig trist, og det skjærer oss i hjertet at alle barna som hadde gledet seg til cup nå ikke får anledning til å delta.

Vi har hatt positiv dialog med Trondheim Kommune i lengre tid, der vi har hatt håp om å få gjennomføre cupen for lag i Trondheim Kommune. Men den siste tids smitteutvikling i Trøndelag har ført til at Kommunelegen i Trondheim anbefaler oss å avlyse årets cup. Under kan dere se den siste tilbakemelding vi fikk fra Trondheim Kommune:

Hei!

Jeg har diskutert arrangementet med kommuneoverlege Tove Røsstad og vi har konkludert med at omfanget blir for stort. Nasjonal retningslinje for innendørs idrettsarrangement for barn og unge har en begrensning på 50 involvert. Håndballspillerne vil treffe flere ulike motstanderlag og vi får dermed betydelig blanding av kohorter. I og med at lagene som deltar i denne cupen vil møte flere lag i løpet av cupen så vil antallet spillere hver enkelt har spilt mot bli langt flere enn hva som ligger i intensjonen med dagens retningslinje.

 På bakgrunn av dette anbefaler vi at dere avlyser cupen.

Cupens styre velger å følge denne anbefalingen, og vil som sagt i beste fall arrangere cup for noen få utvalgte lag. Dette fordi vi må gjennomføre deler av cupen for å få støtte fra regjeringens krisepakke. Lagene som kanskje får anledning til å delta på cup vil få beskjed i løpet av de nærmeste dagene, men dere må ta utgangspunkt i at det ikke blir cup for deres lag.  

Vi er veldig lei oss for at DNB Trondheim Håndballcup for andre år på rad ikke lar seg gjennomføre slik som vi ønsker. Vi håper og tror at cupen i 2022 vil la seg gjennomføre og at alle lagene som hadde tenkt seg på cup til oss i år, kommer neste år i stedet!

Vi ber om at alle lag benytter seg av vårt skjema for refusjon: Trondheim Cup (trondheimhandballcup.no).

Påmeldingen for cup i 2022 åpner 1.november i år, og vi håper å se dere alle sammen i Trondheim 20-24.april 2022.

Mvh DNB Trondheim Håndballcup