Nyhetsbrev

DNB Trondheim Håndball har i 2021 rekordpåmelding av lag. 367 lag var påmeldt da vi stengte for påmeldingen 1.mars. Vi er utrolig glade for at så mange velger vår cup og Trondheim som destinasjon når dere skal velge vårens høydepunkt!

Vi har de seneste ukene mottatt mange henvendelser om cupen faktisk blir gjennomført med tanke på Covid-19. Vi er i tett dialog med kommuneoverlegen i Trondheim og har troen på at Norge er kommet så langt med vaksineringen, at cupen blir gjennomført.

Vi har i vår påmelding åpnet for skoleovernatting. Dette er det dessverre helt urealistisk å tro er gjennomførbart. Det er på det nåværende tidspunkt ikke mulig å få låne skoler av Trondheim Kommune til overnatting. Dette betyr at alle reiselag som skal overnatte, må belage seg på hotellovernatting. Vi har sikret oss nok hotellrom, så vi har plass til alle reiselag som har meldt seg på. Situasjonen er selvfølgelig fortsatt uklar når det gjelder kampaktivitet på tvers av kommuner og fylker, så vi ber derfor reiselag ha litt is i magen med å bestille flybilletter.

Hvis det ikke lar seg gjøre å arrangere cup for lag fra hele Norge grunnet Covid-19, vil vi gjennomføre cup for lag i Trondheimsregionen. Da er det i så fall sannsynlig at vi allerede mandag 19.april starter med kamper slik at vi får gjennomført cupen innenfor smittevernreglene.

Hvis lag nå må trekke seg grunnet situasjonen vi er oppe i, vil dere full refusjon av alt dere har innbetalt til oss, selv om den opprinnelige firsten for avmelding var 1.mars. Kontakt oss på cup@kolstad-handball.no, så vil vi sende dere refusjon skjema.

Intensjonen er fortsatt at vi skal gjennomføre cupen som den var planlagt i utgangspunktet, og vi håper virkelig at det er mulig i slutten av april!

Vi har som ambisjon å komme med et nytt nyhetsbrev før påske. Da vet vi litt mer om hvordan cupen vil se ut!

Mvh

DNB Trondheim Håndballcup