FANTASTISKE VAKSINENYHETER

Vi har nettopp fått høre at Helseminister Bent Høie kan fortelle oss at vaksinen for Covid-19 er på vei, og at nesten alle i risikogruppen og helsepersonell får vaksinen før påske. Det betyr at det er stor sannsynlighet for at vi kan arrangere DNB Trondheim Håndballcup mer eller mindre som normalt siste helga i april 2021. Les mer om de gode vaksinenyhetene på VG eller TV2.

Det er allerede 300 lag som har meldt seg på DNB Trondheim Håndballcup, men vi har fortsatt noen ledige plasser i det som er Norges største innendørs håndballturnering. 

Vi regner med at nesten alle restriksjoner med Covid-19 er et tilbakelagt kapittel i april 2021, men hvis det viser seg at vi må avlyse hele eller deler av cupen og dere ikke får delta, så garanterer vi at dere får refundert alle innbetalinger.

Meld dere på i denne linken.