Velkommen til DNB Trondheim Håndballcup 2020

Startskuddet for påmeldingen til DNB Trondheim Håndballcup 2020 går fredag 1. November kl. 18.00.

I løpet av få år har cupen vår utviklet seg til å bli Norges største innendørs Håndballcup. Hele 372 lag deltok i 2019, og neste år har vi plass til enda flere lag. Vi håper hele 500 lag vil ta turen til nye Trondheim Spektrum og fantastisk Kolstad Arena siste helga i april 2020.

Siden sist har Trondheim Spektrum blitt utvidet med hele 4 spilleflater, som kan settes sammen til å Norges største håndballhall med plass til hele 9000 tilskuere (se bilde). Vi leker med tanken på å få til en cupfest for alle våre 6000 spillere pluss foreldre og lagledere, men vi må se om det praktisk lar seg gjøre først.

Med 9 store spilleflater i Trondheim Spektrum, og 4 spilleflater i Kolstad Arena og Husebyhallen, så får vi til en kompakt og stemningsfull cup til glede for både små og store.

Vi håper ditt lag og din klubb vil bli med på dette cupeventyret. Sammen skaper vi fantastiske cupopplevelser for barna!