Norges største innendørs håndballcup!

I morgen går startskuddet for årets DNB Trondheim Håndballcup. I løpet av de neste dagene skal 371 lag i aksjon. Med 806 kamper fordelt på Kolstad Arena, Trondheim Spektrum og Husebyhallen kommer dette til å bli en håndballfest.

De første som skal i ilden er cupens yngste deltagere. Med 9 minibaner i Kolstad Arena er det lagt opp til en heidundrende avslutning på sesongen. Første kamp kastes i gang klokken 17.00, og det forventes et yrende liv i hallen.

I løpet av uken og helgen forventes det 4000 tilreisende til Trondheim, i tillegg til alle de lokale lagene som blir med på håndballfesten. Bare Byåsen Håndball Bredde stiller med 42 lag. Dette håndballeventyret kommer til å lage liv i Trondheim.

Med 371 påmeldte lag er dette nå Norges største innendørs håndballturnering. Selv om det meldes om strålende vær er vi glade for at alle kampene skal spilles under tak.

Sammen med alle deltagerne kommer vi til å skape Norges beste cup-opplevelse

Velkommen til DNB Trondheim Håndballcup