Byåsen Håndball stiller med 40 lag

Foto: Robert Magnussen, Nidarosfoto

Byåsen Handballklubb har meldt på nesten alle aldersbestemte lag til DNB Trondheim Håndballcup 2019. Vi har tatt en prat med klubbens cupansvarlig Oscar Christiansen for å høre hvordan stemningen i storklubben er.

Vi pleier egentlig å delta på en reisecup på vårparten, men denne har vi valgt å legge på høsten nå. Da åpnet det for at vi kunne finne på noe annet på våren, forteller Oscar.

Videre forteller han at Byåsen har erfart at DNB Trondheim Handballcup er et attraktivt arrangement, både med tanke på størrelse og antall tilreisende lag. Klubben har derfor meldt på nesten samtlige aldersbestemte lag, og det hintes om at enda flere kan bli påmeldt.

Har dere planlagt noen felles aktiviteter for klubben under cupen?

Ja, vi har tenkt på det, men vi har ikke spesifisert noe enda. I og med at vi blir boende hjemme ønsker vi å få til noen felles aktiviteter for å bygge opp klubbfølelsen, både for spillere og foreldre. 

Hva ønsker klubben å oppnå med å delta på cupen?

Vi ønsker å benytte anledningen til å forsterke klubbtilhørigheten. Under cupen kan alle lagene bli mer synlig for hverandre, og vi kan se hverandres kamper og heie hverandre frem. Vi håper også at de eldre spillerne kan være forbilder for de litt yngre.

Christiansen forteller også at de håper så mange lag som mulig tar seg turen til Trondheim. Byåsen ønsker gjerne å møte lag fra andre regioner, både på og utenfor banen.