DNB Trondheim Håndballcup blir større og bedre i 2019

Torsdag 1. November går startskuddet for DNB Trondheim Håndballcup 2019

1 November 2018 åpner vi for påmelding til DNB Trondheim Handballcup 2019, som får fra onsdag 24. april tom. søndag 28. april. Tilreisende lag spiller kamper fom. fredag 26. april.

 

I fjor var det rekordmange lag påmeldt. Allerede fra første døgn etter at påmeldingen åpnet hadde 200 lag registrert seg. Ved cupens start var over 300 lag påmeldt!

 

Av de 300 lagene var 2000 tilreisende spillere fra alle landets kanter. THC er derfor en kjempeflott mulighet til å treffe andre håndballinteresserte på tvers av fylkesgrensene og spille mot andre lag enn de man kjenner fra sin egen region. Tilsammen deltok over 4000 håndballspillere på fjorårets arrangement.

 

Flesteparten av kampene vil spilles i Trondheim Spektrum, som er Europas største innendørs idrettsanlegg. I 2019 vil det også blir kamper i Kolstad Arena, som har 3 store håndballbaner og hele 9 minihåndballbaner. Samtlige kamper på kun 2 lokasjoner gjør at det blir lite reising mellom kampene, og man får kjenne på den ultimate cupopplevelsen.

 

Følg med på våre nettsider, for torsdag 1. November kl. 18.00 åpner påmeldingen! På grunn av stor pågang må vi prioritere de som melder seg på først i de enkelte klassene. Klubber med over 20 lag kan henvende seg til cup@kolstad-handball.no for å se om det er mulig å finne plass til alle lagene.

 

Vi ber også om at alle øvrige henvendelser i forbindelse med cupen sendes til cup@kolstad-handball.no.