Gleder seg til å dømme Trondheim Håndballcup

Frosta-dommerne skal dømme under DNB Trondheim Håndballcup for 4. år på rad.

Dommerkontakt for Frosta, Linda Tomren, forteller at dommerlaget fikk mye ansvar på fjorårets cup. De bruker cupen som en sesongavslutning for laget.

 

Vi reiser som et dommerlag, og synes det er en fin avslutning. Til neste år er noen av dommerne russ, og da blir vi litt færre i staben. Men vi skal likevel levere et solid dommerbidrag i år også, forteller hun.

 

Dommerlaget fra Frosta blir likevel nesten fulltallig på Trondheim Håndballcup. Tradisjon tro reiser de til byen, både for å dømme og for å sosialisere. Tomren forteller at de synes det er fint å se på de yngre dommerne på cupen, og gi råd og veiledning. Det er også trivelig å møte andre fra dommermiljøet.

 

Til neste år forventer vi at opplegget blir det samme, og synes det er flott at alt foregår på ett og samme sted, avslutter hun.

 

Vi ønsker både gamle og nye dommere velkommen!