Nesten 200 lag påmeldt allerede det første døgnet!

Flere nye klubber har funnet veien til DNB Trondheim Håndballcup 2018.

Allerede første døgnet etter at påmeldingen til Trondheim Handballcup 2018 åpnet har nesten 200 lag meldt seg på! Noen klubber vender tilbake, mens andre kommer til byen for første gang. Vi har tatt en prat med to av klubbene som er førstegangs-påmeldte.

 

Elnesvågen og omegn IL

Elnesvågen IL stiller med hele 17 lag til THC 2018. De forteller at klubben vanligvis deltar på Balduscup i Lillehammer, men grunnet hotellmangel der valgte de å prøve ut DNB Trondheim Håndballcup.

Det er viktig for oss at alle spillerne og foreldrene kan bo samlet, og det kan vi få til i Trondheim, forteller klubbens kontaktperson. Elnesvågen IL deltar som regel på en årlig cup hvor de får overnatting til alle lagene.

Vi er spente på opplegget, og tror dette blir veldig sosialt siden alle blir samlet på ett sted, forteller de.

 

Tromsø HK

En annen klubb som kommer til DNB Trondheim Håndballcup for første gang i 2018 er Tromsø HK. Vi synes det er gøy at klubber med lang vei å reise tar seg turen til Trondheim.

Vi ønsket å finne oss en spennende cup for våren 2018, og hadde lyst til å møte lag som vi ellers ikke møter i lokalt og regionalt spill, og fant da DNB Trondheim Håndballcup på handball.no, forteller klubbens kontaktperson. Videre forteller hun at de synes opplegget ser bra ut i og med at kampene foregår på ett sted.

At vi får møte ulike motstandere vi ikke kjenner fra før blir veldig spennende. Trondheim er en flott by, og vi gleder oss til å spille mot nye lag og oppleve stemningen i arenaen og byen, avslutter hun.

 

Vi ønsker Elnesvågen, Tromsø HK og alle andre påmeldte klubber velkommen! Vi ses i 2018!

 

Meld på ditt lag her før det er fort sent!