Påmelding via Profixio

Nå kan du melde på ditt lag via påmeldingssystemet til Profixio når påmeldingen åpner 1. november kl. 18.00

DNB Trondheim Håndballcup har valgt Profixio som leverandør på påmeldingssystem for cupen som spilles siste helga i april 2018. Profixio har tidligere vært samarbeidspartner på kampoppsett og resultatservice, og vi er godt fornøyde med den jobben de har gjort der. Vi ser derfor fram til å forsterke samarbeidet med Profixio, og tror dette blir en løsning som vil være til glede både for oss som arrangør og de lagene som skal delta på cupen vår.

 

En av de største fordelene med det nye påmeldingssystemet er at nå kan dere lagene selv gå inn å redigere påmeldingen deres helt fram til 1. mars mtp. antall deltakere, behov for cupkort, shuttlebuss osv. Hvis det skulle dukke opp utfordringer som man ikke får løst via påmeldingsskjemaet kan dere sende en henvendelse til cup@kolstad-handball.no