DNB Trondheim Håndballcup 2017 er avsluttet

Vi takker alle lag som deltok på årets cup, og håper vi ser dere igjen siste helga i april i 2018.

Nesten 4000 spillere, samt lagledere, dommere og frivillige har sørget for en fantastisk cuphelg i Trondheim Spektrum. Det har vært utrolig mye engasjement og idrettsglede gjennom hele helga, og det har myldret med blide folk på DNB Trondheim Håndballcup 2017. Vi har hatt 1 400 overnattingsgjester på skole, 350 overnattingsgjester på hotell, og har blant annet servert 5 000 middager denne helga, i tillegg til frokost og kveldsmat til alle de tilreisende. Stort sett har det meste gått på skinner, selv om det har dukket opp noen utfordringer underveis. Den største utfordringen under årets cup var å skaffe nok dommere, i og med at nesten samtlige cuper var samme helg i år. Men her var det mange dommere som tok ansvar, og dømte veldig mange kamper i løpet av helga, og stort sett har vi bare fått positive tilbakemeldinger. Vi gratulerer samtidig vinnerne i alle klasser, samt at vi takker alle andre som deltok for en fantastisk innsats.

 

VINNERE DNB TRONDHEIM HÅNDBALLCUP 2017:

J-12 – Klæbu

J-13 – Bønes

J-14 – Strindheim

J-15 – Strindheim

J-16 – Frøya

G-12 – Freidig/Rapp

G-13 – Charlottenlund

G-14 – Sjetne

G-16 – Sverresborg

G-18 – Spjelkavik

 

Velkommen tilbake til neste år!