DNB Trondheim Håndball cup!

 

Vi er klare for cup og håper at dere er det samme!

 

Innsjekk

I Trondheim spektrum vil det være en infoskranke hvor alle lag skal sjekke inn. Det holder at en voksen fra hvert lag sjekker inn.  Denne vil være åpen fra 16.30-23.00 på fredag og fra 08.00-14.00 på lørdag. Her vil dere motta alt dere trenger i løpet av helgen. Det vil også bli delt ut t-skjorter her, så fint hvis dere har en liten liste med størrelser med dere. Når dere sjekker inn i klasserommet ber vi dere om å ta bilder av klasser

 

Overnatting på skole

Skolene som brukes til overnatting ligger alle i nærheten av hverandre. Lagene er fordelt som følger på skolene: På Heimdal VGS er Namsos og Rørvik innkvartert. På Flatåsen skole er Spjelkavik innkvartert. På Huseby skole er Frøya og Aure innkvartert. På Åsveien skole skal Bønes, Skarbøvik og Kyrksæterøra bo. På Byåsen barneskole skal Åndalsnes og Frosta bo. På Selsbakk skole skal Furnes, Sundal og Rollon bo. På Kolstad skole skal Veldre/Storhamar, Eid, Vestnes Varefjell, HK Herulf Moss, Storhamar, Vang og Veldre bo. Det er bestilt buss til de lagene som har meldt om dette. Bussplan vil bli lagt i lagskonvoluttene og i henge på alle skolene. Når dere sjekker inn i klasserommet ber vi dere om å ta bilder av klasserommet. Det vil da bli lettere for dere å sette tilbake alle tingene slik som de var da dere kom.

 

Overnatting Hotell  

De lagene som skal bo hotell skal bo på Scandic Lerkendal. Her blir det innsjekk som vanlig, men dere må også sjekke inn i Trondheim spektrum som de andre lagene og motta b-kort. Det vil gå buss fra hotellet til hallen hver time.

Parkering

Under cupen vil det være begrenset med muligheter for parkering ved hallen. Det er en del arbeid som pågår så vi ber alle lagene ta hensyn til dette. Det vil være muligheter for parkering ved St.Olavs sykehus som ligger 10 minutters gange fra hallen. Det vil også være muligheter for å parkere ved Ila som ligger 5 minutters gange fra hallen. De lagene som kommer med egen buss, får tildelt parkeringsplass ved friidrett stadion som ligger like ved hallen.

 

Måltider

Alle frokoster vil bli servert på skolene. De lagene som bor på Kolstad skole skal spise frokost på Heimdal VGS som ligger like i nærheten. Frokost vil bli servert fra 06.30-09.00 alle dagene.

Middag vil blir servert på Tora Storm VGS skole. Skolen ligger i kort avstand fra skolen og det vil være skiltet vei. Det blir servert middag fra kl.13.00-17.00 hver dag.

Kveldsmat blir servert i B-hallen i Trondheim Spektrum. Det vil bli servert mat her fra 17.00-21.00 alle dagene. Dette vil også bli servert på fredagen, for de lagene som ankommer da. Det vil da servert fra 18.00-22.00.

Kampoppsett

Det kan fortsatt komme endringer i kampoppsettet. Vi ber dere derfor sjekke våre hjemmesider jevnlig frem mot starten av cupen hvis ditt lag skulle bli berørt av dette

 

Teen-party

Lørdag vil det bli mulig å delta på Teen-Party i Trondheim Spektrum. Her vil det være en DJ som spiller opp til fest samt det vil bli delt ut glow-sticks til alle deltakerne. Vi har valgt å dele opp Teen-party i to. Det vil si at deltagerne fra 8-12 år vil få muligheten til å delta fra 18.00-20.00. Deltagerne 13-16 år får inngang fra 20.00-22.00. For de lagene som ikke har cup-kort vil det være mulig å kjøpe billetter til dette i Infoskranken.

 

Byåsen-Larvik.

På søndag kl.18.00 spiller Byåsen semifinale i sluttspillet mot suverene Larvik. Her vil det være muligheter for å se landslagspillere på nærmeste hold. Kampen spilles i Trondheim Spektrum og alle våre deltagere får halv pris på inngangsbillett. Det vil si 25 kr for barn og 75 kr for voksen. Sist Larvik var på besøk var det 2700 tilskuere så her gjelder det å være tidlig ute for å skaffe seg plass.

 

DNB-Time-Out-Zone

Under cupen vil det være en satt av et rom til alle voksne som ønsker seg en liten pust i bakken. Her vil det bli servert kaffe og en liten matbit. Det ligger like ved DNB-banen. Her vil det være åpent fra 12.00-16.00 lørdag og søndag.

Fotografering

På SØNDAG vil det være muligheter for å ta lagbilde av TiT Melhus. Dette vil skje i vrimlearealet. Bildene vil bli sendt digitalt til lagsansvarlig. Fotografene vil være på plass mellom 12.00 og 16.00.

Premieutdeling

For de yngste lagene som ikke spiller finaler vil det bli premieutdeling i Vrimle arealet på søndag. Det vil si at så fort kampene er ferdig skal dere opp på podiet og motta medalje fra herrespillerne på Kolstad. For lagene som spiller finaler vil det bli premieutdeling på banen rett etter kamp.

 

Sosiale medier

Sosiale medier vil bli jevnlig oppdatert hele helgen. Her vil det bli lagt ut bilder som viser den fantastiske stemmingen i hallen. Vi oppfordrer alle våre deltagere om å følge oss på sosiale medier.

Instagram: https://www.instagram.com/dnbtrondheimhandballcup/

Facebook:  https://www.facebook.com/trondheimhandballcup/?fref=ts

 

Finaler på DNB-banen

A-finalene vil bli vist på www.handballtv.com. Med proffe kommentatorer og tv-team vil det bli mulighet for foreldre og besteforeldre som ikke er med på cupen til å se sine håpefulle i aksjon. Under finalene vil også Kolstad sin eminente speaker sørge for stor stemning i hallen.

 

Viktige TLF

Cup-ansvarlig Melchior Husebø: 40475861

Infoskranke og kampoppsett ved Eivind Johnsen: 91170135

Skoleansvarlig Melchior Husebø: 40475861

Transport ved Johny Nilsen: 93445345

Hallansvarlig Trond Olav Wevang: 92643292

Matansvarlig Geir Rune Dahl: 91799615