Siste nytt fra DNB Trondheim Håndballcup

Vi har hatt rekordpåmelding til årets cup, med over 250 lag. Det betyr at det kommer over 4000 spillere, og det blir over 1700 overnattingsgjester.

Nyhetsbrev fra DNB Trondheim Håndballcup!

Vi har hatt rekordpåmelding til årets cup, med over 250 lag. Det betyr at det kommer over 4000 spillere, og det blir over 1700 overnattingsgjester.

Vi har satt frist til 1.april når det gjelder endringer av antall spillere og ledere for hvert enkelt lag. Men hvis dette allerede er klart hos dere så ber vi om at dere sender det til melchior@kolstad-handball.no. De lagene som har meldt inn allerede trenger ikke å gjøre dette.

I og med at det har vært veldig mange påmeldinger både på hotell og skole, så innkvarteres alle med hotellpakke på Scandic Lerkendal, mens de som har bestilt skoleovernatting legges inn på skoler på Kolstad- og Byåsen-området. Det blir satt opp gratis shuttlebuss for de som ligger på Scandic Lerkendal. Det blir også satt opp shuttlebuss med hyppige avganger for de som bor på skole, men det er kun et tilbud til de som har bestilt busskort. Vi prøver for øvrig å få samlet klubbene på en skole, som vi vet er viktig ift. lagbygging og klubbfølelse.

 

Foreldre som ønsker overnatting på Scandic Lerkendal kan skrive til følgende mail: Meeting.Lerkendal@scandichotels.com  for å bestille overnatting. Dere oppgir da at dere kommer fra Trondheim Håndballcup, og vil da få veldig gode priser på overnatting. Men merk at de har veldig begrenset med kapasitet på Scandic Lerkendal, så der er det førstemann til mølla, og man må evt. sette seg på venteliste der hvis de ikke har tilgjengelig plasser når dere ringer.

I og med at det er veldig mange tilreisende lag, så er det en formidabel jobb å sy sammen et kampoppsett som skal være godt tilrettelagt for alle. Men vi har kommet godt i gang med dette, og regner med at vi får sendt ut første utkast av kampoppsettet før påske. Alle kampene blir spilt i Trondheim Spektrum, og der er det korte avstander både til sentrum og til bussholdeplasser.

Når det gjelder fakturering, så bør alle ha fått tilsendt faktura for påmeldingsavgift nå. Ber om at de som ikke har betalt påmeldingsavgift gjør det så snart som mulig. Nå i starten av april sendes det også ut faktura for cupkort, som må betales i god tid før cupen.

 

Vi gleder oss til å se dere på cup i Trondheim!