DNB Trondheim Håndballcup 2016 over for denne gang!

Vi har hatt 234 lag med nesten 3000 spillere tilsammen som har gjennomført 510 kamper på 4 dager

Da er DNB Trondheim Håndballcup offisielt avsluttet, og vi ønsker å takke samtlige lag for en strålende innsats under helgas cup i Trondheim Spektrum. Dette er andre året på rad at vi arrangerer DNB Trondheim Håndballcup, og vi har planer om å gå en ny runde til våren 2017. Vi takker lagene for deres forståelse for at det tar tid til å etablere en cup som skal bli blant de beste og største i landet, og håper vi er på vei i riktig retning. Det vil sendes ut et evalueringsskjema i løpet av de nærmeste dagene, som vi håper dere fyller ut. Vi kan love at vi skal gjøre alt vi kan for at DNB Trondheim Håndballcup skal bli enda bedre i 2017.

 

De fleste lagene har sikkert kommet hjem nå, mens noen fortsatt har noen timer igjen før de er fremme. Vi håper det var verdt turen, og at dere er klare for en ny runde med DNB Trondheim Håndballcup neste år.