Info

Spilletider

 • Mini: 1 x 15 min
 • J/G 10 år tom. 14 år: 1 x 20 min
 • J/G 15 år tom. 18 år: 1 x 25 min

Regler

I klassene J/G 8 tom. 11 år spilles aktivitetsserie uten sluttspill. Puljeoppsettet blir satt opp slik at lagene får minimum fire kamper. Klasse Mini (8 og 9 år) spilles etter NHFs regler for minihåndball. Minihåndballturneringen vil bli forsøkt avviklet over kun én dag, avhengig av antall påmeldte reiselag i klassen.

Lagene fra 12 år og oppover blir delt inn i puljer som spiller enkel serie. De to beste lagene i hver pulje går videre til A-sluttspill, mens de øvrige går til B-sluttspill. Sluttspillene avvikles som Cup. Ellers spilles kampene iht. NHFs reglement.

Premiering

J/G 8 tom. 11 år

 • Alle får diplom og medalje

J/G 12 tom. 18 år

 • Vinner A-sluttspill: Pokal og vinnerskjorte Trondheim Håndballcup
 • 2. plass A-sluttspill: Pokal
 • Vinner B-sluttspill: Pokal
 • Det blir kåring av beste spiller i alle A-finaler

Påmeldingsavgifter

 • J/G 8 og 9 år: kr. 600,-
 • J/G 10 og 11 år: kr. 1.500,-
 • J/G 12, 13 og 14 år: kr. 1.950,-
 • J/G 15, 16 og 18 år: kr. 2.450,-

Overnatting og transport

Lag som trenger overnatting, tilbys både skole- og hotellpakker i tilknytting til hallene. Det er opp til hver enkelt lag om man sørger for egen transport, eller om man kjøper busskort gjennom cupen. Stort sett alt av aktiviteter og severdigheter i Trondheim ligger i gangavstand fra cupområdet.

Opplevelser

Under cupen vil det være aktiviteter i vrimlearealene. Dere får også mulighet til å bli bedre kjent med Kolstads herrespillere, som er elitelaget med flest tilskuere i landet. De vil blant annet stå for premieutdeling for de yngste.

Ellers er det gode muligheter for sightseeing, shopping og andre aktiviteter i umiddelbar nærhet til cupområdet.