Takk for denne gang, og velkommen tilbake!

Det har vært en hektisk helg med mange flotte håndballkamper, og vi har fått se masse engasjement fra både spillere, trenere, dommere, foreldre og arrangementskomite. På det meste hadde vi 12 baner i aktivitet samtidig, og arrangementet har gått tilnærmet knirkefritt med noen unntak. Det har kommet mange positive tilbakemeldinger i etterkant av cupen, og dette gir inspirasjon til oss som organiserer cup. Vi skal være de første til å innrømme at alt kan bli bedre, men samtidig har det vært en flott start på noen som kan bli veldig, veldig bra på kort tid. Det vil sendes ut evalueringsskjema i etterkant av cupen, som vi håper lagene tar seg tid til å svare på. Det er kun gjennom konstruktive tilbakemeldinger at vi kan bli bedre til DNB Trondheim Håndballcup 2016.

 

Vi takker alle lagene for en fantastisk innsats, og ønsker dere velkommen tilbake neste år. Da blir det cup fra og med fredag 29. april tom. søndag 1. mai. Merk dere datoene allerede nå, påmeldingen åpner til høsten.

 

Under kan dere se vinnerlagene i de enkelte klassene.

G-12: Kolstad

J-12: Stjørdals-Blink

G-13: Ranheim 2

J-13: Nidelv

G-14: Strindheim

J-14: Frøya

G-16: Veldre

J-16: Tiller

J-18: Charlottenlund