Skoleovernatting

Rett etter påske fikk vi beskjed om at vi ikke fikk overnatting på avtalte skole i Trondheim sentrum. Det var tekniske utfordringer i bygget som vi skulle bruke, som gjorde at dette bygget ikke lengre ble godkjent for skoleovernatting. Derfor har vi måtte flytte alt av skoleovernatting til Kolstad Skole og Heimdal Videregående Skole som ligger ca. 15-20 minutter med buss fra Trondheim Sentrum.

Det er for øvrig både dagligvarebutikker, idrettshall og svømmehall rett ved skolene. Dere vil få gratis inngang både til Husebyhallen og Husebybadet hvis dere ønsker det. Så kan dere enten få litt ekstra håndballtrening og/eller ta en tur i Trondheims neste største badeanlegg. Badeanlegget vil være åpent på lørdag fra 10.00 til 16.00.

Alle lag som har skoleovernatting må sjekke ut senest kl. 12.00 fra skolen på søndag 26. April. Se for øvrig ordensreglement for regler ved utsjekk.