TiTT Melhuus tar lagbilder av alle lag

Vi har fått med TiTT Melhuus som ny samarbeidspartner til DNB Trondheim Håndballcup. Som en del av vår samarbeidsavtale skal de ta proffe lagbilder av samtlige lag som deltar på DNB Trondheim Håndballcup. Alle tilreisende lag får tilsendt dette lagbildet i etterkant av cupen, og har mulighet til bruke det både på hjemmeside, sosiale medier og selvsagt trykke ut så mange eksemplarer som de ønsker. Resten av lagene, som ikke kjøper cupkort, vil også få tilsendt lagbildene, men da med vannmerke. Samtlige lag kan få kjøpt lagbildet i størrelse A4 til kun kr. 250,-

 

TiTT Melhuus har vært samarbeidspartner for Kolstads Herrelag (bildet) de siste to årene, og deres fotografer har også tatt lagbilder av både Byåsen og Rosenborg i en årrekke. Dette vil bli bilder som både spillere og foreldre vil sette stor pris på!