Legg sesongavslutningen til Trondheim Spektrum

DNB Trondheim Håndballcup 2015 spilles siste helga i april. Cupen starter fredag 24. april og varer tom. søndag 26. april i Trondheim Spektrum, som er ett av Europas største idrettsanlegg for innendørs idrett. Her er det 6 store håndballbaner, en mellomstor bane, og 5 minihåndballbaner under ett og samme tak. Dette gir en kompakt cup, med masse opplevelser både på og utenfor banen. Alt av håndballaktivitet skal gjennomføres innendørs, mens det blir lagt opp til sosiale aktiviteter både inne og ute gjennom hele cupen. Trondheim Spektrum ligger i hjertet av Trondheim, med kort avstand til Midtbyen, der man finner masse spennende butikker, severdigheter og aktiviteter som f. eks. Pirbadet som er Norges største innendørs badeanlegg.

 

Dette blir siste mulighet for å spille i sine respektive årsklasser, før man etter 1. mai går opp i neste årsklasse. Vi både håper og tror at lag fra både nært og fjernt ønsker å avslutte sesongen med en fantastisk cuphelg i Trondheim Spektrum.

 

Meld dere på DNB Trondheim Håndballcup 2015!