Generell info

ANKOMST

Alle lag må henvende seg i Hovedsekretariatet i Trondheim Spektrum, minimum en time før lagets første kamp. Hovedsekreteriatet finner dere i infoskranken utenfor hall D. Her skal laget levere spillerliste i utfylt stand, såfremt den ikke er levert på forhånd via mail. Her vil det også bli kontrollert om laget har betalt påmeldingsavgiften.

 

OVERNATTING

Tilreisende lag som har bestilt overnatting, skal også henvende seg i Hovedsekreteriatet, og vil få hjelp til å finne skolen de skal overnatte på.  Det er mulig å bestille hotellovernatting gjennom en av våre samarbeidspartnere. De som ønsker det må sende en e-post til post@kolstad-handball.no for pristilbud.

 

KAMPOPPSETT
Alle lag er ansvarlige for å holde seg oppdatert på kampoppsettet på www.trondheimhandballcup.no. Her finnes til en hver tid oppdatert oppsett. Endringer vil bli lagt inn fortløpende.

 

RESULTATSERVICE
Det er kjøres resultatservice i hallen.

Vi oppfordrer lagene til å sjekke resultatene ved Hovedsekretariatet eller på hjemmesida vår; www.trondheimhandballcup.no da denne ajourføres fortløpende.

 

ANDRE AKTIVITETER
Trondheim Spektrum ligger sentralt i Trondheim, og det er kort avstand til mange butikker, aktivitetssenter og severdigheter.

 

HITTEGODS
Forespørsler vedr. gjenglemte effekter rettes til Hovedsekreteriatet i Trondheim Spektrum.